GARAŽNA VRATA

Naša ponuda garažnih vrata donosi funkcionalno i estetski savršeno rešenje za izradu garaže na privatnim i javnim objektima.

| Kvalitet materijala

Ono što naša segmentna vrata izdvaja na tržištu jeste kvalitet materijala za njihovu izdradu. Prave se od ISODOOR sendvič panela, debiljine 40mm, koji ne samo da garantuju dug vek trajanja, već i odličnu izolaciju i zaštitu od provala. Na vrhu panela je izolaciona guma koja omogućava zaptivanje između panela što sprečava ulazak prašine, vazduha i kišnice.

| Praktičnost
Radi poboljšanja praktičnosti, nudimo opciju ugrađivanja pešačkih vrata. Ova funkcija omogućava jednostavan pristup garaži bez potrebe za otvaranjem glavnih vrata. Elektronski sistem otvaranja i zatvaranja čini ova vrata izuzetno praktičnim za svakodnevnu upotrebu. Prozori na panelima ne samo da doprinose estetskom izgledu vrata, već i omogućavaju prirodnom svetlu da obasjava unutrašnjost garaže.
| Sigurnost i stil na jednom mestu

Naša garažna vrata pružaju izvanrednu sigurnost zahvaljujući izdržljivim materijalima i sistemima zaštite. Takođe, njihov privlačan dizajn garantuje da će se uklopiti u bilo koju okolinu. Takođe, karakteriše ih to što su izuzetno modernog dizajna zbog kog se lako uklapaju u bilo koji prostor.

Pošaljite upit za vaša vrata!