Logo

Pouzdan partner za zajednički uspeh.

Preduzeće EKOLUKA KEY D.O.O. od svog osnivanja 2002. godine uspešno se bavi uvozom  i plasmanom robe na domaćem tržištu, kroz saradnju sa renomiranim kompanijama iz velikog broja zemalja, koje u svom proizvodnom programu imaju elemente za proizvodnju roletni, rolo vrata, komanirka i drugih elemenata koji omogućavaju da se vaši objekti zaštite, a njihov spoljašnji izgled ulepša.

Naš pristup

Uspešna saradnja sa ino dobavljačima ogleda se i u zaključenju ugovora o zastupanju, a sa domaćim kupcima u popularnim cenama, garantnim rokovima i kvalitetnom korisničkom servisu koji podrazumeva tehničku podršku i dopremu robe sopstvenim voznim parkom.

Cilj

Naš prvenstveni zadatak je bio da obezbedimo kvalitetnu robu po pristupačnoj ceni, imajući u vidu zahteve naših kupaca uz permanentno praćenje savremenih trendova što u mnogome omogućava da naši klijetni u formi gotovih proizvoda realizuju upravo ekonomski, estetski i ekološki vrhunske proizvode kao što je to slučaj u najrazvijenijim zemljama sveta.

Inovativnost

EKOLUKA KEY D.O.O. će se i u narednom periodu truditi da obogati svoju ponudu sa novim artiklima što će nadamo se naše postojeće kupce učiniti još zadovoljnijim i obezbediti nove sa kojima želimo da podelimo buduće poslovne uspehe i zadovoljstvo krajnjih korisnika.