Logo

ROLO KOMARNICI

Rolo komarnici omogućavaju podizanje i spuštanje mreže komarnika po potrebi. Mreža se namotava u aluminijumskom kućištu, vođena kroz aluminijumske vodilice sa četkicama, a namotava se pomoću integrisane opruge. Jednostavan i pouzdan  sistem zabravljivanja osigurava mrežu u spuštenom položaju. Vrlo je jednostavan i praktičan za korišćenje sto ga čini najzastupljenijim na našem tržištu.

PLISE KOMARNICI

Plise komarnici su najkomforniji sistem komarnika. Sastoje se od plise mrežice i rama koji je od aluminijuma. Karakteriše ih izuzetno lako i jednostavno korišćenje, ne zauzimaju prostor prilikom otvaranja, a glavna prednost je to što nemaju oprugu i nemaju težnju da se zatvore ili otvore. Omogućeno je njihovo zaustavljanje u bilo kom položaju. Izuzetno bezbedan sistem za decu. Mogu biti postavljeni i na većim prozorima i vratima.

FIKSNI KOMARNICI

Fiksni komarnici se sastoje od mrežice i rama koji je od aluminijuma. Postavljaju se šrafljenjem na prozor i njihova ugradnja je moguća isključivo na mestima kojima je moguć pristup sa spoljne strane.