INDUSTRIJSKA VRATA

Industrijska segmentnih vrata iz naše ponude predstavljaju pouzdan i izdržljiv izbor za fabrike, skladišta i druge komercijalne objekte.

| Visokokvalitetni materijali

Izrađena su od visokokvalitetnih sendvič panela koji pružaju izuzetnu zvučnu I toplotnu izolaciju i otpornost na habanje. Zahvaljujući visokom sadržaju poliuretana ubrizganim pod visokim pritiskom izmedju stranica od čeličnog lima, industrijska vrata su otporna na vremenske nepogode, a za dodatni osećaj sigurnosti paneli su ojačani čeličnim pločama što otklanja šanse za nasilni ulazak u objekat. Uz sve navedene karakteristike važno je napomenuti da sendvič ploče dolaze sa garancijom od pet godina.

| Fleksibilna Konstrukcija

Industrijska vrata se mogu prilagoditi različitim otvorima i potrebama. Na raspolaganju su različite opcije podizanja, zavisno o visini i veličini otvora. Standardno podizanje je pogodno za veće objekte, podizanje pod manjim nagibom je idealno za prostore sa nižim plafonom, dok vertikalno podizanje nudi brzo otvaranje bez nagiba.  Dizajn po vašem ukusu. Ekoluka nudi širok spektar boja i dizajna panela. Pored klasično belog dizajna (RAL 9002), možete izabrati dizajn iz našeg asortimana kako biste se lako uklopili u svoj prostor.

| Sigurnost i fukncionalnost na jednom mestu

Sa željom da unapredimo funkcionalnost, pružamo vam niz opcija za otvaranje vrata, bilo da se radi o motorizovanim sistemima ili ručnom upravljanju. Takođe, nudimo mogućnost ugradnje pešačkih vrata.

Pošaljite upit za vaša vrata!