EKOLUKA Pouzdan partner pri svakom projektu

U građevinskoj industriji, izbor pravog partnera može značajno uticati na uspešnost svakog projekta. Kompanija EKOLUKA KEY, sa preko dvadeset godina iskustva, izgradila je reputaciju pouzdanog saradnika, oslanjajući se na visok kvalitet repromaterijala, prilagođene usluge kao i pouzdanu saradnju sa klijentima. Od samog osnivanja kompanije koje je bilo 2002. godine, stekli smo poverenje mnogih kompanija, od porodičnih firmi do velikih preduzeća. Kroz praćenje potreba klijenata i partnera konstantno unapređujemo našu ponudu i način poslovanja. Zahvaljujući saradnji sa renomiranim svetskim kompanijama, kao i pažljivo odabranim materijalima iz domaće i inostrane proizvodnje, trudimo se da im uvek obezbedimo sveobuhvatnu podršku. EKOLUKA uspešno posluje na domaćem tržištu, baveći se uvozom i distribucijom repromaterijala kroz saradnju sa vodećim međunarodnim kompanijama. Naša ponuda obuhvata širok spektar proizvoda, uključujući elemente za proizvodnju roletni, komarnika, rolo i segmentnih vrata, kao i PVC i ALU profile za prozore i vrata, aluminijumske ograde i druge specijalizovane materijale.

Ono što nas posebno izdvaja jeste posvećenost izgradnji odnosa sa klijentima kroz preporuke zadovoljnih saradnika. Naša reputacija se širi „od usta do usta“, omogućavajući nam da stalno širimo bazu korisnika i izgradimo dugoročne poslovne odnose. Ponosni smo na činjenicu da smo stekli poverenje više od stotinu preduzeća iz čitave Srbije, što svedoči o kvalitetu naših proizvoda i usluga. Svaki proizvod u našem asortimanu je odabran tako da zadovolji najviše standarde u pogledu kvaliteta i trajnosti.

Godinu za godinom uvodili smo jedan po jedan segment u našu brošuru.

Tako smo 2016. predstavili tri vrste najsavremenijih modela komarnika, 2019. sisteme rolovrata, 2020. elemente neophodne za izradu kamionskih prikolica, 2021. godine uveli smo jedne od najkvalitetnijih PVC profila u Evropi za izradu stolarije, potom 2022. tržište obogatili najvećom i najkvalitetnijom ponudom repromaterijala za izradu segmentnih vrata, 2023. godine na red su došli aluminijumski profili za izradu stolarije, a 2024. godine implementirali smo i ALU ograde.

Tokom ovih godina, naš tim je posvećen uspostavljanju dugoročnih partnerstava i pružanju usluga koje omogućavaju uspešno izvršavanje projekata. Zadovoljstvo klijenata je ono što nas vodi u svakodnevnom poslovanju, a upravo su preporuke zadovoljnih saradnika naš najvredniji pokazatelj kvaliteta našeg rada.

Posebno vodimo računa o tome da obezbedimo brzu i pouzdanu isporuku, zahvaljujući efikasnom logističkom sistemu i saradnji sa proverenim dobavljačima. Time omogućavamo da svi proizvodi stignu na vreme, u skladu sa potrebama naših klijenata. Bez obzira na vrstu projekta, naši partneri mogu uvek računati na tačnu i blagovremenu isporuku. Kao novitet u našoj ponudi, sa ponosom najavljujemo novi model poslovanja koji će uskoro biti implementiran, uključujući saradnju sa partnerima iz svih gradova Srbije. O detaljima novog modela poslovanja pisaćemo u narednim blogovima. Ukoliko želite da saznate više o našoj ponudi i kako EKOLUKA može postati vaš pouzdan partner, kontaktirajte nas na 062/288-901 ili pošaljite email na info@ekoluka.rs.